Eski Duyurular

2018-2019 Bahar Yarıyılı LİSANS haftalık ders programı

Anabilim Dalımız Haftalık Ders Programı

EGT ve EBB kodlu derslerin programı

FDÖ 414 Öğretmenlik Uygulaması okul ve şube bilgileri

ÖNEMLİ UYARILAR

• BTE 199 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİNİN ŞUBESİ 21 OLARAK KODLANACAKTIR.
  • EGT 103 DERSİ İÇİN ŞUBE 01. YA DA 07. OLARAK ; EGT 102 DERSİ İÇİN ŞUBE 02., 09. YA DA 10. OLARAK KODLANABİLİR. LÜTFEN EGT VE EBB DERS PROGRAMINI DİKKATLE İNCELEYİNİZ.
  • TKD 104 TÜRK DİLİ II (ESKİ PROGRAM) ÖĞRENCİLERİ DERSİN ŞUBESİNİ 17 OLARAK KODLAYACAKLAR. DERS PERŞEMBE GÜNLERİ SAAT 18.00-19.30 ARASI ONLINE YAPILACAKTIR.
  • TKD 100 TÜRK DİLİ II (YENİ PROGRAM, 1.SINIF ÖĞRENCİLERİ) DERSİN ŞUBESİNİ 14 OLARAK KODLAYACAKLAR. DERS SALI GÜNLERİ SAAT 12.00-14.30 ARASI ONLINE YAPILACAKTIR.

2018-2019 Bahar Yarıyılı YÜKSEK LİSANS haftalık ders programı için tıklayınız.

3 DERS SINAVI DUYURUSU

Daha önce alıp başarısız olduğu ve mezun olabilmesi için 1 dersi, 2 dersi veya en fazla 3 dersi kalan öğrencilerimizin Anabilim Dalımıza dilekçe vermeleri gerekmektedir. Bu dilekçelerden hareketle 25 Şubat-1 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak sınavların programı hazırlanacaktır.

Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı için 2017-2018 Akademik Yılı 1. Başvuru dönemi başvuruları 11 Ocak - 11 Şubat 2019 tarihleri arasında olacaktır. Bilgi için...

2018-2019 Güz Yarıyılı GENEL SINAV PROGRAMI

2019-2020 AKADEMİK YILI ERASMUS+ YABANCI DİL SINAVI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

2019 - 2020 AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ PROGRAMI 1 AKADEMİK YIL VE GÜZ DÖNEMİ SEÇİM TAKVİMİ

DERS MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

Hacettepe Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği (26/03/2018 tarihli ve 30372 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.)

• Ders muafiyetleri

MADDE 10 – (1) Üniversitenin ön lisans/lisans programlarına ilk kez kayıt yaptıran veya bir Üniversiteden ayrıldıktan sonra merkezi yerleştirme sınavı ile Üniversiteye kayıt hakkı elde eden öğrenciler, kurumlar arası-kurum içi yatay geçiş, merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş, lisans tamamlama ve dikey geçişle kabul edilen öğrenciler, daha önce aldıkları ve başarılı oldukları derslerden muaf olmak için kayıt yaptırdıkları öğretim yılının/yarıyılın başlamasından önce ilgili bölüm/programa başvurusunu yapar. İlgili yönetim kurulunun aldığı muafiyet kararı en geç ekle-sil haftası bitimine kadar ÖİDB’ye bildirilir.

(2) Öğrencinin muaf sayıldığı derslerden aldığı notlar, 24 üncü maddede belirtilen notlara uygun olarak transkriptlerinde gösterilir ve akademik ortalamaya dahil edilir. Öğrencinin muaf tutulan derslerinin AKTS toplamının, bir yarıyıllık AKTS toplamı olan 30’a bölümünden ortaya çıkan tam sayı kadar olan süre öğrencinin öğrenim süresinden sayılır.

(3) Öğrencilerin muafiyet işlemleri lisans/ön lisans derslerinin başladığı yarıyılda yapılır.

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi B-Blok
Fransız Dili Eğitimi Anabilim Dalı